Hälsa för kropp och knopp

Projekt RöRlig

Bygga ett nytt beteende..

hälsa är så stort”

– Emelie Mossberg

  Mitt jobb är att inspirera och utbilda stora som små till bättre hälsa, ändra gamla beteende och hjälpa till att bygga nya som går i hälsans och framtidens tecken. 

Sättet att leva har förändrats väldigt mycket sen millenniumskiftet. Dagarna bjuder inte på lika mycket på vardagsmotion som förr, vi sitter mer, vilket våra kroppar inte är byggda för.

Jag jobbar med hälsa i alla dess former. Glädje, medvetenhet och kunskap är viktiga ingredienser både för barn, ungdomar och vuxna. 

 Träning och rörelse ger oss alla så mycket mer än man kan tänka sig – hälsa är så stort!

Våra hjärnor och kroppar behöver rörelse för att må bra <3

 Inspiration från Rutsborgsskolan i Bjärred!

Effekter av daglig pulsträning

Några exempel:

\

Förbättrad koncentration

\

Bättre stresstålighet

\

Bättre minne

\

Större kreativitet etc.

vad mina kunder säger

Kundreferenser

”Emelie har genom ProjektRöRlig fått alla barn och lärare på Rutsborgskolan medvetna om vikten att röra på sig och ha en bra hållning även under skoldagen.

Emelies glädje och positiva energi har inspirerat oss att jobba vidare och komma på egna ideér om hur man får in rörelseglädje i klassrummen.”

Linda Elm

Leg. Lärare Idrott och hälsa

Löddesnässkolans hälsofrämjande arbete fick en energikick av Projekt RöRlig och Emelie. Elever, personal och vårdnadshavare uppskattade Emelies fokus på pulshöjning och rörelse för att motverka framtida nackbesvär som är en risk då dagens unga har mycket skärmtid.

Projekt RöRlig och Emelie är mycket inspirerande!

Barbro Lindberg

Rektor Löddesnässkolan